Legyél te Fejér megye amatőr teniszbajnoka!

Jövő hét végén, 2012. június 23-24-én kerül megrendezésre a Fejér Megyei Tenisz Szövetség (FMTSZ) rendezésében klubunk agárdi pályáin a Fejér Megye Amatőr Teniszbajnoka verseny.

A megmérettetésen mindenki részt vehet, aki valamelyik fejér megyei klub játékosa, illetve fejér megyei lakos, valamint nem szerepel az MTSZ 2012. évi hivatalos felnőtt és korosztályos ranglistáján sem.

Ha bajnok szeretnél lenni, akkor a versenyzők között a helyed, ha csak nézni szereted a teniszt, akkor a lelátón várunk!

 

A kiírás részletei:

Kiemelt megyei pontszerző verseny!

Rendező: Fejér Megyei Tenisz Szövetség (FMTSZ)
Nevezési díj:

  • Egyéni 3000 FT
  • Páros 2000 Ft/pár
  • Csak páros 4000 Ft        

Nevezés ideje: A helyszínen 8.15-től 8.45-ig

Sorsolás: 8.45-től – 9.00-ig

Verseny kezdete: 9:00

Lebonyolítás: Egyenes kieséses verseny, vigaszággal az első körben kiesetteknek. Kiemelés a megyei amatőr tenisz ranglista szerint! A mérkőzések 2 nyert 4-es szettig tartanak és 4-4-nél van tie break. A döntő szett match tie break.

Díjazás: A verseny helyezettjei több ezer forint értékben tárgyjutalmakat kapnak, támogatónk a TENISZLABDA.HU jóvoltából! Vigaszágon is ajándék a helyezetteknek!

Időjárás

Weather data OK
Agárd
18 °C
Weather details

Pályázati támogatás

A Darányi Ignác terv keretében teniszklubunk 1.466.974 Ft támogatást kapott a parkerdei teniszpályák kerítés és vonalcseréjére.


ATC az interneten

A klub már az internet egyéb szegleteiben is elérhető információkkal, érdekességekkel.

 

Kövess minket mindenhol!

Facebook  YouTube  Picasa


Hírek a tenisz világából

A klub már a Facebookon is elérhető!