Legyél te Fejér megye amatőr teniszbajnoka!

Jövő hét végén, 2012. június 23-24-én kerül megrendezésre a Fejér Megyei Tenisz Szövetség (FMTSZ) rendezésében klubunk agárdi pályáin a Fejér Megye Amatőr Teniszbajnoka verseny.

A megmérettetésen mindenki részt vehet, aki valamelyik fejér megyei klub játékosa, illetve fejér megyei lakos, valamint nem szerepel az MTSZ 2012. évi hivatalos felnőtt és korosztályos ranglistáján sem.

Ha bajnok szeretnél lenni, akkor a versenyzők között a helyed, ha csak nézni szereted a teniszt, akkor a lelátón várunk!

 

A kiírás részletei:

Kiemelt megyei pontszerző verseny!

Rendező: Fejér Megyei Tenisz Szövetség (FMTSZ)
Nevezési díj:

 • Egyéni 3000 FT
 • Páros 2000 Ft/pár
 • Csak páros 4000 Ft        

Nevezés ideje: A helyszínen 8.15-től 8.45-ig

Sorsolás: 8.45-től – 9.00-ig

Verseny kezdete: 9:00

Lebonyolítás: Egyenes kieséses verseny, vigaszággal az első körben kiesetteknek. Kiemelés a megyei amatőr tenisz ranglista szerint! A mérkőzések 2 nyert 4-es szettig tartanak és 4-4-nél van tie break. A döntő szett match tie break.

Díjazás: A verseny helyezettjei több ezer forint értékben tárgyjutalmakat kapnak, támogatónk a TENISZLABDA.HU jóvoltából! Vigaszágon is ajándék a helyezetteknek!

Időjárás

Weather data OK
Agárd
10 °C
Weather details

Pályázati támogatás

A Darányi Ignác terv keretében teniszklubunk 1.466.974 Ft támogatást kapott a parkerdei teniszpályák kerítés és vonalcseréjére.


ATC az interneten

A klub már az internet egyéb szegleteiben is elérhető információkkal, érdekességekkel.

 

Kövess minket mindenhol!

Facebook  YouTube  Picasa


Hírek a tenisz világából

 • Cicipasz nyerte az ATP-világbajnokságot
  A görög Sztefanosz Cicipasz nyerte meg a férfi tenisz ATP-világbajnokságot Londonban, miután a vasárnapi fináléban játszmahátrányból bizonyult jobbnak az osztrák Dominic Thiemnél.
 • Babos Tímea kikapott a tajvani döntőben
  A második helyen kiemelt Babos Tímea kikapott a döntőben a 125 ezer dollár (37,5 millió forint) összdíjazású tajvani tenisztornán. A háromszoros világbajnok magyar játékos egész...
 • Kiesett a címvédő a tenisz-vb-n
  Dominic Thiem a címvédő Alexander Zverev legyőzésével bejutott a Londonban zajló férfi tenisz ATP-világbajnokság vasárnapi fináléjába. Ellenfele a hatszoros világbajnok svájci Roger Federer legyőzője, Stefanos...
 • Cicipasz legyőzte Federert, döntős a világbajnokságon
  A hatodik helyen kiemelt görög Sztefanosz Cicipasz két játszmában legyőzte a harmadikként rangsorolt svájci Roger Federert a Londonban zajló férfi tenisz ATP-világbajnokság első szombati elődöntőjében.
 • Babos Tímea tornadöntőbe jutott Tajvanon
  A második helyen kiemelt Babos Tímea könnyedén jutott döntőbe a 125 ezer dollár (37,5 millió forint) összdíjazású tajvani keménypályás női tenisztornán szombaton.

A klub már a Facebookon is elérhető!